Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Η χώρα χρειάζεται μια "προοδευτική" κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ του χρηματιστηρίου και της εισόδου της χώρας στα μνημόνια, υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ τού δημοψηφίσματος και του τρίτου (και μακρύτερου) μνημονίου, οι καταλληλότεροι....

του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΙΦΕΡΗ

Επικουρικά, μπορεί να συμμετάσχει και η ΝΔ του δευτέρου μνημονίου, των μεσοπρόθεσμων, του Γεωργιάδη (μη μου κλέβει την δόξα η τρόικα) του κλεισίματος των νοσοκομείων, του Χριστοφοράκου (Siemens), και του σφραγίσματος των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ (έρμαιο των εισαγωγών φυσικού αερίου και εκτίναξη των λογαριασμών).

Άλλωστε, όλοι οι παραπάνω, έχουν ορισμένα κοινά "προοδευτικά" σημεία που τους ενώνουν σαν συγκολλητική ουσία: Την λατρεία που τρέφουν για την ΕΕ, το ευρώ, τις τράπεζες, τα funds και το λαθρομεταναστευτικό.

Δηλαδή, για...

τις εισαγόμενες (αντί εθνικών συμφερόντων) πολιτικές, το εισαγόμενο (αντί Εθνικού) νομίσματος, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς της ιδιωτικής περιουσίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την "αναπτυξιακή" δημιουργία δομών και υπερδομών "φιλοξενίας" (αναγκαστικής ελληνοποίησης) παράνομων εισβολέων...!

Τελικά ζούμε σε ένα "παράδεισο", απλώς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...

  • Ίσως να φταίει η πείνα και το κρύο...
  • Ίσως η φτώχεια και η εξαθλίωση...
  • Ίσως η αποσάθρωση της κοινωνίας...

Οι πολιτικές των "προοδευτικών" δηλαδή... Γνώμη μου...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου