Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Οι επιδόσεις στη δουλοπρέπεια, δημιουργούν μια νέα πολλαπλά επικίνδυνη κατάσταση για τη χώρα

Με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα των 62 δολοφονημένων της προχθεσινής μέρας, η δουλοπρεπής κυβέρνηση της Αθήνας, ακολουθώντας δια του Υπουργού της των Εξωτερικών την τακτική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στους αδίστακτους φονιάδες του Τελ Αβίβ και τα δολοφονημένα παιδιά της Γάζας... 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΖΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Επιχειρεί να περιβάλει με το καθαγιαστήριο του Δυτικού πολιτισμού, το αιματοβαμμένο σιωνιστικό καθεστώς, που του ανατέθηκε εργολαβικά η υποχρέωση να παραδώσει στην κόλαση του πολέμου και πάλι ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Απαραίτητο συμπλήρωμα στη δολοφονική χορογραφία, αναγορεύεται ο Τουρκικός νεο-οθωμανικός επεκτατισμός, που...
επενδύει με τρόπο επίσης προκλητικό στην ανοχή του ίδιου Δυτικού κόσμου στο σύνολό του.
Εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα των πολιτικών εξευμενισμού από τη μια και στις μεγαλοστομίες περί της έξωθεν επιβληθείσας "στρατηγικής συνεργασίας" από την άλλη, η Ελληνική κυβέρνηση σύρει την αλυσοδεμένη πατρίδα μας ως πρόβατο επι σφαγή στις Ισραηλινοτουρκικές συμπληγάδες, για λογαριασμό του υπέρτατου εντολέα και με εξελίξεις απρόβλεπτες.
Πρόκειται για πρακτική που αποκαλύπτει το υποκριτικό και προφανώς "κοινή συναινέσει" δήθεν "ΟΧΙ" της Ελληνικής Κυβέρνησης στο σχετικό ψήφισμα για την μεταφορά της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.
Η προσχηματική επίκληση των δήθεν ωφελημάτων από τις στρατηγικές - ενεργειακές συμφωνίες με το Ισραήλ, συνιστούν πράξεις ενοχής που μεταξύ άλλων "κλειδώνουν" την πειρατική και δολοφονική δράση του στην ευρύτερη περιοχή.
Την ίδια στιγμή, η φοβική διαχείριση στο συνολικό ελληνοτουρκικό "πακέτο", διευκολύνει την παράδοση του ελέγχου της όλης κατάστασης, κατά τρόπον που προεξοφλεί τη γενικευμένη εμπλοκή της πατρίδας μας, με την ιδιότητα της γεωπολιτικής Ιφιγένειας, στην εν εξελίξει γεωστρατηγική διεργασία.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου