Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Σωπάτε καλέ που πιέζεται αυτή η κυβέρνηση... Μη χειρότερα

Θέλουν λύση Σκοπιανού οι Γερμανοί… Έκκληση προς την Αθήνα και προς Σκόπια να επιλύσουν άμεσα τα τελευταία ζητήματα σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ απευθύνει το Βερολίνο...

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανοκρατουμενη ευρωπη

«Η επίλυση της διαφοράς θα έχει θετική επίδραση τόσο στις διμερείς σχέσεις όσο και στην σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής«, ανέφερε εκπρόσωπος του...
γερμανικού ΥΠΕΞ, ενόψει της συνάντησης Κοτζιά – Μάας αύριο.
Σύμφωνα με το γερμανικό υπουργείο στην συνάντηση θα τεθούν διμερή θέματα, αλλά και περιφεριακά ζητήματα όπως τα της Συρίας και του Ιράν.
«Και το ονοματολογικό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ θα μπορούσε να είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητήσουν οι δύο υπουργοί. Λαμβάνουμε υπόψη μας τις καλές ειδήσεις που ακούγονται για τις συνομιλίες και χαιρετίζουμε το γεγονός ότι η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ προφανώς προσεγγίζουν η μία την άλλη σε αυτό το ανοιχτό θέμα της ονομασίας.
»Η γερμανική κυβέρνηση απευθύνει έκκληση σε Αθήνα και Σκόπια να λύσουν τώρα τα τελευταία θέματα που υπάρχουν και να αξιοποιήσουν την ιστορική ευκαιρία για επίλυση της διαμάχης περί ονομασίας./em>», αναφέρει το γερμανικό ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου