Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αυτή η αηδία με την περίφημη "αριστερή πλατφόρμα" του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεβρακώνεται κάθε στιγμή

Γιατί αυτό το έκτρωμα του πολιτικού νεολογισμού, δεν είναι ούτε "αριστερή" ούτε πλατφόρμα - Ένα γελοίο αριστεροαλαλάζον συνονθύλευμα είναι, που λειτουργεί ως δεκανίκι της δεξιάς πολιτικής...
Λεουτσάκος: Οι δανειστές προσπαθούν να ισοπεδώσουν τη χώρα
«Δεν έχω καλή πληροφόρηση για το σχέδιο της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την παράταση του προγράμματος», είπε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.

Τόνισε ότι οι εταίροι δεν λειτουργούν σαν εταίροι και δανειστές σημειώνοντας ότι οι δανειστές στην ελεύθερη αγορά σου αφήνουν περιθώρια για να πάρουν τα λεφτά στους στην προκειμένη περίπτωση όμως προσπαθούν να ισοπεδώσουν τη χώρα.

Τι μας ωρέ Στάθη??? 
Γερμανικά χεράκια θα σηκωθούν στο κοινοβούλιο για να...
υπερψηφίσουν το ισοπέδωμα της χώρας ή ελληνόφωνα???

Δεξιλες κραυγές ή "αριστερές" φωνούλες σιώπησαν όταν λυτοί και δεμένοι έπεσαν πάνω στον "κυρίαρχο" για να τον πείσουν πως η ρήξη με αυτούς που προσπαθούν να ισοπεδώσουν τη χώρα, ισοδυναμεί εν πολλοίς με Αρμαγεδδόνα???

Γερμανοί διαπραγματευτές θα προσυπογράψουν στο ελληνικό εδάφιο το συμφωνητικό ισοπέδωσης η ελληνόφωνα και δη "αριστερά"???

Γερμανικό πολιτικό προσωπικό θα κληθεί να εφαρμόσει το πρωτόκολλο ισοπέδωσης, ή μια νέα γενιά ελληνόφωνων Τσολάκογλου, ισχυριζόμενοι πως ότι κάνουν κι αυτοί (όπως και οι προηγούμενοι) το κάνουν για το... καλό μας???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου