Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ύποπτες κινήσεις που παραπέμπουν σε απαράδεκτη συναλλαγή με τον Ερντογάν και με εργαλείο την μυστική διπλωματία

Ανακοίνωση της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"


Η Τουρκία συνεχίζει ανεμπόδιστη το «χτίσιμο» καινούριων τετελεσμένων. Ο τρίτος Αττίλας βρίσκεται σε εξέλιξη και η νέα πολλαπλή εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός... 

Οι απαράδεκτες ανακοινώσεις που αφορούν στην κλιμάκωση των δράσεων της Κατοχικής δύναμης στην Αμμόχωστο, είναι μια νέα πολύ σοβαρή πρόκληση, απέναντι στην οποία η διεθνής κοινότητα περιορίζεται στο ρόλο του θεατή. 

Οι προειδοποιήσεις τέλος, για επικείμενη επιχείρηση εισβολής και εντός της Ελληνικής επικράτειας, προσδίδουν μια νέα επικίνδυνη διάσταση στην ουσία της Ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης, η οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμηθεί  από κανέναν.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι υποκριτικές διαπιστώσεις της συνόδου Κορυφής των 28, και το απαράδεκτο γαϊτανάκι μετάθεσης ευθυνών και μεταχρονολόγησης των αναγκαίων αποφάσεων που εγκαινίασε το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, συνιστούν διπλή πρόκληση ΚΑΙ για την Ελλάδα ΚΑΙ για την Κύπρο. 

Οι πολυσυζητημένες Ευρωπαϊκές "κυρώσεις" δεν αφορούν στον σκληρό πυρήνα του Τουρκικού ενδιαφέροντος. Συνιστούν ένα επικοινωνιακό περιβάλλον κυρώσεων ΚΑΙ ΟΧΙ κυρώσεις και μέτρα υπολογίσιμα και ικανά να πειθαναγκάσουν την τουρκική πολιτική ηγεσία, σε δραστική αναδίπλωση της επιθετικής της πολιτικής.

Ταυτόχρονα αποπνέουν μήνυμα ανοχής και προτροπής στην ασύδοτη Τουρκία, να επισπεύσει την περαιτέρω κλιμάκωση των προκλήσεων, και...
την συστηματική απόπειρα επιβολής τετελεσμένων.  

Οι ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης γι’ αυτήν την εξέλιξη είναι βαρύτατες και η συνενοχή της δεδομένη. 
  • Όχι μονάχα γιατί πρωταγωνιστεί στο απαράδεκτο παιχνίδι συντήρησης ψευδαισθήσεων περί της δήθεν «αποφασιστικότητας» των «συμμάχων» να υπερασπιστούν τα εθνικά μας δίκαια, πράγμα που ισοδυναμεί με οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης της Ελληνικής κοινωνίας, στην πιο κρίσιμη ιστορική εποχή…
  • Όχι μονάχα γιατί δεν διστάζει να υποβαθμίσει την ανάγκη σχεδιασμένης αντιμετώπισης μιας κορυφαίας εθνικής πρόκλησης, σε επικοινωνιακό εργαλείο προσαρμοσμένο στην εξυπηρέτηση φτηνών προεκλογικών σκοπιμοτήτων…
Αλλά κυρίως γιατί όλα δείχνουν, πως έχει ενδώσει ΚΑΙ στον πειρασμό μιας επικίνδυνης διαχείρισης, που μπορεί να προσλαμβάνει και τα χαρακτηριστικά μιας απαράδεκτης μυστικής συμφωνίας με ευρύτερες προεκτάσεις ΚΑΙ για την Ελλάδα, αλλά ΚΑΙ για την Κύπρο.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι η Ελληνική Κυβέρνηση και προσωπικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, εμπλέκονται σε μια απαράδεκτη συναλλαγή, απ’ ευθείας με τον Ερντογάν, στο πλαίσιο της μυστικής διπλωματίας, με θύμα την Κύπρο και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού συνολικά.
  • Οι απαράδεκτες δηλώσεις Κοτζιά, τις οποίες ουδείς αποδοκίμασε…
  • Οι τρισάθλιες δηλώσεις Κατρούγκαλου, από τις οποίες ουδείς φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις…
  • Οι δηλώσεις του ανεκδιήγητου Τσιρώνη οι οποίες επίσης δεν αποδοκιμάστηκαν…
Δεν είναι τυχαία και αποσπασματικά περιστατικά. Πιστοποιούν και επαναβεβαιώνουν αυτήν την απαράδεκτη συναλλαγή... Αποτελούν μέρος μιας ενιαίας αντίληψης και στάσης που επιστρατεύεται για να ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τον Τούρκο πρόεδρο, και να ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ στην διεθνή κοινότητα, την πρόθεση εκχώρησης εθνικού εδάφους και κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη, και πιστοποιεί πως μια νέα υπόθεση Εθνικής μειοδοσίας βρίσκεται στα σκαριά, με πρωταγωνιστή έναν αδίστακτο πρωθυπουργό, παγιδευμένο στην φαυλότητα της προσωπικής του ματαιοδοξίας, και ο οποίος δεν διστάζει να "αγοράσει" χρόνο και προσωρινή αβάντα από τον Ερντογάν μέχρι τις εκλογές, με απαράδεκτο τίμημα προκειμένου να αποφύγει την ολοκληρωτική εκλογική του συντριβή.
  • Το δημοσιοποιημένο «Μανιφέστο μειοδοσίας» του Κ. Σημίτη… 
  • Οι απαράδεκτες εθνομηδενιστικές παρεμβάσεις Βαρουφάκη… 
  • Και το πέπλο απάθειας και σιωπής με το οποίο περιβάλλονται αυτές οι επικίνδυνες εκδηλώσεις από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, και ιδιαίτερα από το κόμμα της ΝΔ ως εν αναμονή κυβέρνηση... 
Συνιστούν μια νέα, άκρως ανησυχητική εξέλιξη, που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω, και που θα πρέπει να αφυπνίσει την Ελληνική κοινωνία.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι η πατρίδα μας σύρεται με την σύμφωνη γνώμη των πολιτικών της ταγών, σε μια καταστροφική διαπραγμάτευση που θα επισημοποιήσει τον γεωπολιτικό της ακρωτηριασμό, και θα εκβιάσει οριστικοποίηση της κατοχικής λύσης στην Κύπρο. 

Οι πολλαπλές και επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, συνιστούν δημόσια ομολογία αποδοχής των απαράδεκτων τετελεσμένων.

Οι επικοινωνιακοί θεατρινισμοί με την σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ και τον τρόπο με τον οποίο χτίζονται άλλοθι στο περιβάλλον των Ευρωπαϊκών θεσμών, δεν είναι παρά ο φερετζές πίσω από τον οποίο επιχειρούν να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους, υπό τον φόβο ανεξέλεγκτων εξελίξεων, που θα μπορούσαν να τους φέρουν ακόμη και μπροστά στην πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου.

Και την ίδια στιγμή, η πολυδιαφημισμένη εμπλοκή των Ευρωπαϊκών θεσμών και το επίπλαστο σκηνικό κυρώσεων που "κατασκευάζεται", συνιστά πράξη μεταβίβασης αρμοδιότητας μπροστά στην πυροσβεστική χορογραφία που θα ακολουθήσει, έτσι ώστε να επιβληθούν λύσεις εκτόνωσης της έντασης, με Ιφιγένειες ως προαπαιτούμενο στο μενού της επόμενης μέρας.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" καλεί τον Ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση. Η εθνική υπόθεση έχει βγει στο σφυρί... Και πίσω από το ψευδεπίγραφο επιχείρημα της δήθεν δικαιότερης κατανομής των υδρογονανθράκων, αυτό που κρύβεται είναι το γεγονός πως με πρόσχημα τους υδρογονάνθρακες, επιδιώκεται η πραγματική και μόνιμη μεταβολή στο χάρτη ΥΠΕΡ της Τουρκίας.

Και αν αυτή η εξέλιξη δεν αποτραπεί, η Ελλάδα οδηγείται στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό και η Κύπρος σε νομιμοποίηση της Κατοχικής λύσης.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ", καλεί τις πολιτικές δυνάμεις στο σύνολό τους και ιδιαίτερα την ΝΔ, να δεσμευτούν για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας. Το απόστημα της "Μυστικής Διπλωματίας" πρέπει να σπάσει, και πρέπει να σπάσει ΤΩΡΑ.

Η επαπειλούμενη ΔΙΠΛΗ εθνική τραγωδία που θυματοποιεί την Κύπρο και οδηγεί την Ελλάδα στον γεωπολιτικό ακρωτηριασμό, δεν επιτρέπει κανενός είδους ανοχή σε απαράδεκτες δηλώσεις, σε αγνώστου περιεχομένου συναντήσεις, σε υποψία συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, που βγάζουν στο σφυρί εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Η σιωπή και η συγκάλυψη, ισοδυναμούν με συνενοχή, και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αθήνα 21/6/2019

Η ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου