Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ

Άρχισαν να αλωνίζουν οι παντελονάδες στο νέο μαγαζί που στήθηκε για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Εννοώ τα γνωστά ακίνητα-φιλέτα στη Βουλιαγμένη και αλλού...

paradosh-kampana-shmaia

Δεν βλέπω να εισακούονται από αρμόδια κυβερνητικά και ευλαβή εκκλησιαστικά αυτιά οι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ότι:...

  • 1ον Σε καμία χώρα του κόσμου ο εν ενεργεία διευθύνων σύμβουλος τεχνικής εταιρίας και μάλιστα εισηγμένης στο Χρηματιστήριο να τοποθετείται ταυτόχρονα και επικεφαλής του οργανισμού διαχείρισης πώλησης και αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.Στη περίπτωση αυτή το σκάνδαλο είναι ατύχημα ή μάλλον «στημένη δουλειά» που περιμένει να συμβεί.
  • 2ον Ο άχρηστος, αποτυχημένος, κουστουμαρισμένος μαντηλάκιας με μοναδικό προσόν, το ότι δεν έχει γνώμη και –στήθηκε – μόνο για εκτελεστικό όργανο προκειμένου να υπογράψει τις ενδεχόμενες συμφωνίες (με προϋπηρεσία στο Invest in Greece και τη Siemens), μόνο κατάλληλος για τη θέση αυτή δεν είναι.
  • 3ον Για να τελειώνουμε ως προς τα προσωπικά. Ο προερχόμενος από Αμερική γιος του Αρχιγραμματέα της Αρχιεπισκοπής για τον οποίο λένε ότι θα φέρει επενδυτές – αν τους δείτε γράψτε μας- διαδίδει ότι είναι κολλητός του Σαμαρά. Αυτό το ξέρει το Μαξίμου!

Θυμάμαι τον Μακαριστό, τον Καναλάρχη που έμπλεξε με το ΤΤ (και δεν βρίσκει τα λεφτά για την εγγύησή του) και τα τζάμπα οικόπεδα με θέα τη θάλασσα που πήγαιναν σε διάφορους κολλητούς. Κυρίως εφοπλιστές.  Θυμίζω ότι από τα σκάνδαλα έβγαλε καρκίνο ο Μακαριστός.

Και ήταν η εποχή που με εξαίρεση κάτι Γιοσάκηδες, οι εντιμότατοι απατεώνες και σκαφάτοι της κλεπτοκρατίας την έβγαζαν καθαρή και δεν ήξεραν τι θα πει κρατητήριο.
Νομίζω ότι πριν περάσει πολύς καιρός θα χτυπήσουν καμπάνες και σήμαντρα.
Να τα πω αλλιώς: η πιάτσα το ΄χει τούμπανο και οι εργολάβοι όχι καμάρι αλλά θεία χάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου