Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Χατζηστεφάνου για Βαλλιανάτο: «Η Θεία Γκρέτα δεν αξίζει τίποτε άλλο, πέρα από περιφρόνηση…»,,, 

ΓΡΗΓ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ  -  ΠΑΝΑΓ. ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

Με παίρνουν τηλέφωνα και μου ζητάνε να τοποθετηθώ περί της Βλάβης, ή θείας Γκρέτας, όπως μου είναι πιο γνωστή εμένα η Βαλλιανάτου, αφού... την ξέρω από τα βάθη των ’80ς που είχα την ατυχία να την γνωρίσω ως 14χρονος επισκέπτης σε συνελεύσεις του ΑΚΟΕ στην υπόγα της Κάνιγγος.

Υπό κανονικές συνθήκες θα απαξίωνα να ασχοληθώ, μιας και αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει τίποτε άλλο πέρα από περιφρόνηση, καθώς η οποιαδήποτε του δράση και λόγος υπέρ του κινήματος των πολιτικών, κοινωνικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων εκμηδενίζεται μπροστά στην χυδαία καπηλεία και εκμετάλλευση τους προκειμένου ο ίδιος να διαχειρίζεται τις ψήφους του 10% του Ελληνικού εκλογικού σώματος για χάρη διάφορων βρομερών αφεντικών που πλευρίζει ως περιπλανώμενος αγύρτης που είναι.

Οφείλει όμως εξηγήσεις για το γεγονός ότι εμφανίζεται ως εκπρόσωπος μιας μειονότητας χωρίς ποτέ να έχει ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο και ποιες διαδικασίες κατέχει αυτό το αξίωμα ειδικά την στιγμή που προσπαθεί να το εξαργυρώσει μέσω εκλογών και διεκδίκησης δημοσίων προνομίων. Ο αυθόρμητος ακτιβισμός σε επίπεδο δράσης του δρόμου δεν απαιτεί τέτοια διαφάνεια, σίγουρα όμως το απαιτεί η υποψηφιότητα για την δημαρχία μιας πρωτεύουσας.

Όσον αφορά το ζήτημα της υγείας του, σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά κανέναν, ενώ σε πολιτικό επίπεδο εγείρει τα εξής ερωτήματα:

Τι έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος όταν δούλευε στην Γραμματεία Νέας Γενιάς στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και μέρος των ευθυνών του, αλλά και των κονδυλίων του φορέα, ήταν η ενημέρωση των νέων περί του HIV? Θυμάται κανείς σας να έχει γίνει κάποια εκτεταμένη ενημέρωση του πληθυσμού, και ειδικότερα της νέας γενιάς, εκείνη την εποχή? Ρωτάω επειδή είμαι απόλυτα σίγουρος ότι λεφτά από την Ευρώπη για τον συγκεκριμένο σκοπό σίγουρα είχαν δοθεί.

Πιο πρόσφατα, τι έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος όταν τα σεσημασμένα Ναζιστικά καθάρματα Χρυσοχοϊδης και Λοβέρδος, μέλη της Ναζιστικής μαφίας Σκατόκ με την οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, απήγαγαν και διαπόμπευαν τις οροθετικές γυναίκες στις προηγούμενες εκλογές? Βγήκε να δηλώσει πως «είμαστε όλοι οροθετικοί» όπως περιχαρής είπε «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες» όταν δολοφονήθηκαν τα δυο μέλη της οργάνωσης?

Μπορώ να συνεχίσω για ώρες ανακρίνοντας την δημόσια περσόνα της Θείας Γκρέτας. Όμως, ό,τι και να λέω δεν έχει την παραμικρή σημασία για αυτήν, μιας και πρόκειται περί κοινωνιοπαθούς ιδιαίτερα ασύδοτου, όπως έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές σε όσους έχουν την ατυχία να τον έχουν γνωρίσει προσωπικά.
Υ.Γ. Για τον Άλκη, σιχαμένη, που έκανες πάρτι και μάζευες φράγκα εν ονόματι της μνήμης του ενώ ακόμα το κορμί του δεν είχε προλάβει να κρυώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου