Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Ύποπτο παιχνίδι των Ούννων με τους Οθωμανούς - Η Μέρκελ σε ρόλο πέμπτης φάλαγγας

Πρόκειται για άκρως επικίνδυνη εξέλιξη... Για ένα πισώπλατο χτύπημα με πρωταγωνιστές την καγκελάριο και τον παράφρονα Ερντογάν, που οφείλει να προσανατολίσει ολόκληρη την κοινωνική και την πολιτική Ευρώπη με διπλό στόχο:...
Η Μέρκελ έτοιμη να προδώσει την Ευρώπη και να ανοίξει τις πύλες της στην Τουρκία
  • Το οριστικό τσάκισμα του Γερμανικού ηγεμονισμού...
  • Τη στοχοποίηση των πολιτικών ηγεσιών που έκαναν επιλογή ενσωμάτωσης στο Ισλαμικό τόξο. Και...
  • Το καθολικό κουρέλιασμα στην πράξη του νεοοθωμανικού σχεδιασμού.
Όλα δείχνουν πως η γερμανίδα καγκελάριος είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τη βρώμικη συμφωνία με τον Ερντογάν και να εκχωρήσει σε 75.000.000 Τούρκους το δικαίωμα να αλωνίζουν στην Ευρώπη. Αυτό ισχυρίζεται ο Βρετανός πρέσβης στη Γερμανία, πράγμα που συνιστά προφανώς αρνητική εξέλιξη.
Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφα του Βρετανού πρέσβη στη Γερμανία, Σερ Σεμπάστιαν Γουντ (Sir Sebastian Wood), στα οποία ισχυρίζεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος είναι έτοιμη να «συμβιβαστεί» και ουσιαστικά να προωθήσει την καθολική επικύρωση μιας βρώμικης συμφωνίας.
Ο Ερντογάν έχει ανάγκη αυτή τη συμφωνία για να μπορέσει να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια, αντιφρονούντες, Κούρδους και Αλεβίτες στέλνοντάς τους στην Ευρώπη, με αντιστάθμισμα να κρατήσει στην Τουρκία τους πρόσφυγες από τη Συρία και τους λαθρομετανάστες από την Ασία.
Σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα του Βρετανού πρέσβη, οι αξιωματούχοι της Μέρκελ ετοιμάζονται να συμφωνήσουν ακόμα μια συμφορά για την Ευρωπαϊκή Ένωση και παράλληλα να παρατείνουν την ταλαιπωρία του τουρκικού λαού υπό το καθεστώς αυτού του παρανοϊκού «σουλτάνου».
Ο Σερ Σαμπάστιαν γράφει ότι παρά τη σκληρή γραμμή που κρατάνε δημοσίως, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Γερμανοί θα συμβιβαστούν για να κρατηθεί η συμφωνία για τους πρόσφυγες.
Εάν οι Γερμανοί συμβιβαστούν θα συνιστά ξεκάθαρη προδοσία των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και παράδοση της Ευρώπης στις ορέξεις του αλαζονικού «σουλτάνου» της Άγκυρας.
Σε υπόμνημά του στις 13 Μαΐου, ο Βρετανός πρέσβης στο Βερολίνο αποκαλεί τον Ερντογάν έναν «απολυταρχικό νταή που προσπαθεί να εκβιάσει την Ευρώπη».
Σε άλλο τηλεγράφημα, από τον Ρίτσαρντ Μουρ (Richard Moore), τον Βρετανό πρέσβη στην Τουρκία, αναφέρεται η πεποίθηση ότι ο Ερντογάν θα μπορούσε «να ανοίξει τις πύλες και να στείλει μετανάστες στην Ευρώπη» εάν δεν γίνει αυτό που θέλει.
Η Βρετανία από την πλευρά της έχει δηλώσει ότι ανεξάρτητα από το τι θα συμφωνήσει η Μέρκελ και η Ευρωπαϊκή Ένωση με την Τουρκία, εκείνη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από όσα ήδη ισχύουν για τις βίζες που παραχωρεί σε Τούρκους πολίτες.
Η Άγκυρα δεν πρόκειται να αλλάξει την αντιτρομοκρατική της νομοθεσία, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες, δήλωσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Με πληροφορίες από το tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου