Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Για να μη σε αποκαλέσουν "ρατσιστή και ξενόφοβο", προτίμησες να γίνεις ένας απίστευτος μαλάκας - Και τώρα???

Τι έχουμε τώρα εδώ??? Μια απερίγραπτη ομορφάδα έχουμε... Που δικαιώνει απόλυτα τη συνετή φωνή των ανθρωπιστών, αντιρατσιστών και αλληλέγγυων...Και την ίδια στιγμή, αποστομώνει τους κάθε λογής φοβικούς, ρατσιστές και ακραίους, που τόλμησαν να αντιμετωπίσουν με επιφύλαξη και σκεπτικισμό τα "Χερουβείμ" που έστειλε ο Θεός στον τόπο μας.

Το πρώτο που βλέπουμε λοιπόν εδώ, είναι τ αδέρφια μας που ήρθαν κυνηγημένα από τον πόλεμο στο Μπαγκλαντές... Αυτούς που χτες μοστράριζαν στα κανάλια με αυτοσχέδια πλακάτ που έγραφαν "WE LOVE GREECE", να επιδεικνύουν τον... δέοντα σεβασμό στη χώρα που τους υπεδέχθη, και που οι γιαγιάδες στη Λέσβο τάιζαν τα μωρά τους, ενώ οι ψαράδες μας έσωζαν "τα μωρέλια" τους από τη θάλασσα.

Τα ίδια ακριβώς πράγματα (αυτά δηλαδή που βλέπεις στο βίντεο) δεν έκανες κι εσύ Έλληνά μου, όταν...
πήρες το δρόμο της προσφυγιάς μετά τον εμφύλιο Ε; Τον ίδιο τσαμπουκά δεν επέδειξες στις χώρες που σε υποδέχτηκαν??? Έτσι δεν έκλεινες κι εσύ δρόμους απαιτώντας από τους εκεί ιθαγενείς υπακοή και σεβασμό απόλυτο???

Βλέπουμε κι ε΄σενα Έλληνά μου. Εσένα που κάπου μπέρδεψες τη "φιλοξενία" με το "μπουρδέλο"... Εσένα που συμπεριφέρθηκες ως "αλληλέγγυος" για να μη σε πουν "ρατσιστή". Εσένα που σε παραμύθιασαν με το βραβείο Νόμπελ της "ανθρωπιάς" διότι που θα έβρισκαν άλλον να αποσπάσει το Νόμπελ της Μαλακίας...

Και σε βλέπουμε σε στιγμές μεγαλόσυνης, μέσα στην ίδια σου τη χώρα... Να παρακαλάς για τ αυτονόητα, τα ρεμάλια που σου κλείνουν το δρόμο.
  • Σε βλέπουμε σήμερα να δείχνεις ταυτότητα... 
  • Αύριο θα σε δούμε να δίνεις κώλο διότι τα παληκάρια θα έχουν ορμές... 
  • Μεθαύριο θα σε δούμε ν αφήνεις παρακαταθήκη την κόρη σου, διότι ο δικός σου ο πισινός παρά είναι σιτεμένος... 
Βλέπουμε και το κράτος δικαίου... Τα όργανα που ορκίστηκαν να σε υπηρετούν και να φροντίζουν για την ασφάλεια και την προστασία σου... Τους βλέπουμε να υπακούνε σε εντολές πολιτικών προϊσταμένων που ορκίστηκαν στο Σύνταγμα για να το παραβιάζουν σε κάθε τους βήμα...

Και σήμερα συμπεριφέρονται και λειτουργούν ως επίορκοι, στρέφοντας το μηχανισμό της καταστολής εναντίον σου, πράγμα που τους καθιστά υπόλογους για πράξη εσχάτης προδοσίας, αφού πλέον καταφανώς, δεν υπηρετούν εσένα στο όνομα του οποίου ορκίστηκαν, αλλά τον εισβολέα που με το έτσι θέλω ασκεί κυριαρχία στον τόπο σου.
  • Ζήτω η αλληλεγγύη, με την οποία μέρα και νύχτα σου πιπιλάνε το μυαλό... 
  • Ζήτω ο ανθρωπισμός, με τον οποίο διεμβόλισαν και ευνούχισαν την αυθεντικότητα της διαίσθησής σου... 
  • Ζήτωσαν ο "διεθνισμός" και η ανοχή μας, στα οποία υποκλίθηκαν οι χορογράφοι της Νέας τάξης για να σου αλώσουν την ψυχή, τη ζωή και την ίδια σου την πατρίδα... 
Αυτές λοιπόν οι συμμορίες που δρουν ασύδοτα, στα σύνορα, στους εθνικούς δρόμους, στα τραίνα, στο λιμάνι και αύριο στην πλατεία της γειτονιάς σου, είναι πρόσφυγες. Ναι;

Αυτούς σε κάλεσαν να στηρίξεις, να ταΐσεις, να φιλοξενήσεις, να ανεχτείς και να μάθεις να συμβιώνεις μαζί τους.

Αυτούς σε κάλεσαν να αποδεχτείς ως ανθρώπους της διπλανής σου πόρτας όλοι που θέλησαν να σε μετατρέψουν από πολίτη σε πολυπολιτισμικό σούργελο.

Και στα πλαίσια της πολυπολιτισμικής σου μετάλλαξης, οφείλεις, από τη μία να αποδεχτείς τις δικές τους πολιτισμικές αξίες να σου βιάσουν τη ζωή, από την άλλη όμως υποχρεούσαι να μην απαιτήσεις την τιμωρία τους με βάση τις δικές τους πολιτισμικές συνήθειες. Πως θα τιμωρούνταν άραγε αυτοί οι τύποι, αν έκαναν κάτι ανάλογο στη χώρα που γεννήθηκαν???

Έτσι θα είσαι ένας πολίτης με σύγχρονη υπόσταση... Έτσι θα είσαι ένας πολίτης του κόσμου... Έτσι θα είσαι ένα ξεφτιλισμένο σούργελο τελικά, χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς κυριαρχία ακόμη και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

Κάπως έτσι λοιπόν, για να μη σε αποκαλέσουν "ρατσιστή και ξενόφοβο", προτίμησες να γίνεις ένας απίστευτος μαλάκας... Προτίμησες να παραδώσεις την ψυχή σου και να τη μετατρέψεις σε πουτανάκι στο νεοταξίτικο χαρέμι τους...  Και τώρα παρακαλάς για το δικαίωμα σου να διαβείς το δρόμο που ακριβοπλήρωσες, με προορισμό το μεροκάματό σου.

Τέτοια ταπείνωση ψυχής κυρίαρχε, δε την κατάφεραν οι Μπραϊμηδες ούτε με 400 χρόνια κατοχής. Έτσι σκοπεύεις να συνεχίσεις???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου