Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ???

«Οι ελληνικές αρχές θέτουν μηχανισμό κλοπής ψήφων για να δείξουν ότι είμαστε ασήμαντο κόμμα»...

Ρωτάμε: Σε ποιά άλλη χώρα που ασκεί εθνική 
κυριαρχία θα επιτρεπόταν αυτό το αίσχος???


Πριν ακόμη διεξαχθούν οι ευρωεκλογές,  το κόμμα των Σλάβων στην Ελλάδα παρουσιάζεται στα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων ισχυριζόμενο ότι...
το ελληνικό κράτος τους ...κλέβει ψήφους και δεν περιμένουν ικανό αριθμό ψήφων...
Η είδηση παρουσιάστηκε και στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, όπως στο πρακτορείο Φόκους.

Έτσι, το γνωστό ‘Βίνοζίτο’ – ‘Ουράνιο Τόξο’- της Φλώρινας, ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι σε όλες τις ευρωεκλογές οι ελληνικές αρχές έχουν κλέψει τις ψήφους του.

«Το κάνουν αυτό σε όλες τις ευρωεκλογές προκειμένου να δείξουν ότι είμαστε ένα μικρό και ασήμαντο κόμμα», είπε ο Δημήτρης Ιωάννου, από το «Ουράνιο Τόξο».
Ο Ιωάννου, σε συνέντευξή του στο σκοπιανό ‘Dnevnik’ θα πεί ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για τις ευρωεκλογές, οι ελληνικές αρχές, κυριολεκτικά, θέτουν έναν μηχανισμό για τη διαγραφή ή την κλοπή των φωνών μας, για να δείξουν ότι είμαστε ένα μικρό και ασήμαντο κόμμα.

Ο ίδιος ο οποίος είναι και εκδότης του περιοδικού «Νόβα Ζόρα» ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι το κόμμα των Σλάβων στην ελληνική Μακεδονία είχε ψήφους, οι οποίες ψήφοι, στις προηγούμενες εκλογές κλάπηκαν. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το ‘Ουράνιο Τόξο’ είχε ψήφους και από περιοχές όπου δεν υπάρχει κανένας Σλάβος...

 
Ο Ιωάννου θα δηλώσει ότι υπάρχουν απειλές προς τους ψηφοφόρους του κόμματος των Σλάβων, και ότι δεν θα βρουν θέσεις εργασίας εάν ψηφίσουν το Ουράνιο Τόξο, έτσι οι οικογένειες καταλήγουν να μην ψηφίσουν το σλαβικό κόμμα, αλλά, όπως, τονίζει  η «κλοπή των ψήφων είναι η ασφαλέστερη επιλογή των αρχών».

Μάλιστα, διατείνεται ότι από το υπάρχον κλίμα δεν περιμένει πολλά πράγματα για τις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου