Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Να πως ο πολιτικός ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, πηγαίνει πάντοτε πακέτο με την εθνική ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ

Τέσσερις τροποποιήσεις ετοίμασε η κυβέρνηση των Σκοπίων, οι οποίες αφορούν στο Σύνταγμα της χώρας, και τις οποίες δρομολογεί για ψήφιση, προκειμένου να ολοκληρώσει τις «υποχρεώσεις» που απορρέουν από το έκτρωμα των Πρεσπών. Τόσο πολύ «δύσκολη» του έκανε τη ζωή ο κ. Κοτζιάς, με όλα όσα τον ανάγκασε να συμφωνήσει…

Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανικος εθνικισμος

Είναι σημαντικό ωστόσο να ρίξουμε μια ματιά, στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο ίδιος ο κ. Ζάεφ, την τέταρτη τροπολογία στο Σκοπιανό Σύνταγμα.

Στην τέταρτη τροπολογία λοιπόν, όπως ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ…  «πέραν του ότι επιβεβαιώνεται η μακεδονική ταυτότητα, αναφέρεται πως η χώρα προστατεύει τα δικαιώματα και τα...
συμφέροντα των πολιτών της που κατοικούν ή διαμένουν στο εξωτερικό, και προωθεί τους δεσμούς τους με την πατρίδα τους».

Υποθέτουμε πως δεν τον υποχρεώνει το έκτρωμα των Πρεσπών, σε πολιτικές προστασίας των απανταχού Σκοπιανών. Παρ όλα αυτά ο κ. Ζάεφ φροντίζει να θυμίσει στους πάντες, ότι ο αλυτρωτισμός του είναι ΠΑΡΩΝ.

Όπως διευκρίνισε λοιπόν ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, η τροπολογία αυτή, προβλέπει ρυθμίσεις έτσι ώστε "Η φροντίδα του Σκοπιανού κράτους για τους απανταχού Σκοπιανούς, να γίνεται πλέον με ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό τρόπο".

Αντιστοιχήστε τώρα αυτή τη δήλωση του κ. Ζάεφ, με τον τρόπο που αντιμετώπισε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Ελληνικό πολιτικό σύστημα, την εθνικιστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μίσους στις Βουλιαράτες, την οποία δεν ενορχήστρωσε κάποια συμμορία αλλά η ίδια η Αλβανική πολιτική ηγεσία, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Αν λοιπόν έχουμε συνειδητοποιήσει επαρκώς, τον τρόπο με τον οποίο κατεξευτελίζεται και εντέλει ακυρώνεται η εξωτερική πολιτική της χώρας, εξ αιτίας της προκλητικά φοβικής και άτολμης αντίληψης από την οποία διαπερνάται το πολιτικό της προσωπικό, πάμε να δούμε ακόμη δύο πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις για να καταλάβουμε πως ο πολιτικός ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, πηγαίνει πάντοτε πακέτο με την εθνική ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ.

ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: Σύμφωνα με την "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" στην Αλβανική γλώσσα, το Κέντρο για την Ασφάλεια του Κοσσυφοπεδίου δημοσίευσε  την περασμένη Τετάρτη έκθεση σχετικά  με τους νέους κινδύνους του  βίαιου εξτρεμισμού.
Από αυτή την έκθεση προκύπτει πως, υπάρχει ένας ‘’Αυξανόμενος αριθμός Αλβανών που συμπαθούν  την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ενταχθούν στις ζώνες των συγκρούσεων, ωστόσο παραμένουν πιστοί στην ιδεολογία  του ‘Ισλαμικού Κράτους’-ISIS’’.

Με απλά λόγια δηλαδή, ο αριθμός των Αλβανών που ρέπουν προς την Ισλαμική Τρομοκρατία αυξάνεται ανεξέλεγκτα.

ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Στο «Εθνικό Συνέδριο για τον Βίαιο Εξτρεμισμό στην Αλβανία», η αναπληρώτρια πρωθυπουργός Δενίντα Μέσι, η οποία παρακολούθησε τις εργασίες του, δήλωσε (και το δήλωσε μετά την εθνικιστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μίσους από τους Αλβανούς πραιτωριανούς στις Βουλιαράτες: ‘’Η Αλβανία δεσμεύεται πλήρως να υποστηρίξει όλες τις περιφερειακές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες προσπάθειες για την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού’’.

Η Αλβανία λοιπόν που η ψυχοσύνθεση του εθνισμού της, καθιστά τους Αλβανούς ευάλωτους και επιρρεπείς στον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ, έχει το θράσος – διότι περί θράσους πρόκειται – να μασκαρεύεται Ευρωπαϊσμό και να δηλώνει πολέμιος της βίας!!! Και του εξτρεμισμού!!!...

Η φοβική και άτολμη πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης, και η θλιβερή αφωνία του πολιτικού συστήματος στο σύνολό του, επιτρέπει στην Αλβανία, να μοστράρει ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στη Διεθνή κοινότητα, κι ας έχει ακόμη η κυβέρνησή της βαμμένα τα χέρια της,  με το αίμα του δολοφονημένου Κατσίφα.

Πόσο ήσυχος μπορεί να αισθάνεται κανείς, από μια κυβέρνηση που την ξεπερνά σε στοιχειώδηΕθνική ευθύνη ακόμη και ο Ζάεφ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου