Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Η αντίθεση της Ουγγρικής κοινωνίας είναι συντριπτικά κατηγορηματική και αυτό δεν ακυρώνεται

"Όχι" στο ευρωπαϊκό σχέδιο για τις μετεγκαταστάσεις των μεταναστών ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των Ούγγρων που προσήλθε στις κάλπες, σύμφωνα και με τις προτροπές του πρωθυπουργού της χώρας, Βίκτορ Όρμπαν. Συγκεκριμένα, το 98,3% των ψηφοφόρων απέρριψε αυτό το μέτρο... Το ποσοστό συμμετοχής διαμορφώθηκε κάτω του - απαιτούμενου για την εγκυρότητα της διαδικασίας - 50%. Η αντιπολίτευση και ο Soros, επέλεξαν την εύκολη λύση προκειμένου να...
συναθροιστεί με την επιλογή τους και η όποια παθητικότητα του εκλογικού σώματος που εκφράζεται με αποχή και είχε καλέσει σε αποχή ή άκυρη ψήφο.


Αυτό ωστόσο δεν τροποποιεί ούτε κατ ελάχιστον την ουσία της εκπεφρασμένης πλέον θέλησης της Ουγγρικής κοινωνίας με τρόπο και σε έκταση που δεν επιδέχεται παρερμηνειών και αμφισβητήσεων. Και αυτή η θέληση, δεν ακυρώνεται, ούτε από τους ντροπιασμένους της αποχής που δεν είχαν το σθένος να στηρίξουν ανοικτά την επιλογή τους, ούτε από τα επικοινωνιακά φερέφωνα του Σόρος που επιχειρούν να υποβαθμίσουν τη βαρύτητα του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου