Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοί και γιατί επιτίθενται με τόση λύσσα στο ΕΠΑΜ...

Με δυο άρθρα - σταθμό ο γ.γ του ΕΠΑΜ δεν απετόλμησε απλά το αυτονόητο.  Παρενέβη και έσπασε την ένοχη συνωμοσία της σιωπής για το επικίνδυνο  σκηνικό που διαμορφώνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς σε ολόκληρη τη χώρα...


Με λόγια απλά, ο Δ. Καζάκης έκανε αυτό που είχε υποχρέωση να κάνει κάθε πολιτικός ηγέτης συναισθανόμενος το ρόλο του, το βάρος της εθνικής του ευθύνης, και την αγάπη απέναντι στη χώρα που υπηρετεί, αρνούμενος να συμβιβαστεί με πρακτικές που την ταπεινώνουν, που καταλύουν στην πράξη τους κρατικούς θεσμούς και πρωτίστως αυτούς που σχετίζονται με τη δημόσια διοίκηση και την ασφάλεια, που τσαλακώνουν την αξιοπρέπειά της, ακόμη και σε επίπεδο άσκησης εθνικής κυριαρχίας.

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΕΠΑΜ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανέδειξε μονάχα την τραγική κατάσταση στην οποία καταδικάζονται οι εγκλωβισμένοι σ αυτά και μαζί με αυτούς και ολόκληρες οι τοπικές κοινωνίες…

Ανέδειξε επίσης με τον πιο τραγικό τρόπο, αυτό το οποίο επιμένουμε να τονίζουμε από την πρώτη στιγμή, πως δηλαδή εκτός από την ανθρώπινη, η άλλη πλευρά της ανεξέλεγκτης εισροής των ισλαμικών πληθυσμών μέσα στην Ελληνική επικράτεια, συνιστά και...
ένα χρήσιμο γεωπολιτικό εργαλείο που αποσκοπεί στην απόλυτη κατάλυσή της.

Έτσι… ένοπλα τμήματα με παράτυπες και αντισυνταγματικές υπερεξουσίες, επιχειρούν, ασκούν έλεγχο, ταπεινώνουν με τη δράση, την παρουσία και τη στάση τους, όχι μονάχα τον ντόπιο πληθυσμό αλλά ακόμη και αυτά τα όργανα του Ελληνικού κράτους.

Κορυφαία πράξη ταπείνωσης, είναι το να μην εξαιρούνται από την ασύδοτη δράση τους ούτε και οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Έτσι, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο γ.γ του ΕΠΑΜ, στα νησιά αυτά κουμάντο κάνει ένα ολόκληρο παρακράτος. Το παρακράτος των ξένων δυνάμεων ασφαλείας (FRONTEX) και ένα πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια χωρίς κανένας να γνωρίζει από πού προέρχονται, ή για πού προορίζονται.

Από την άλλη μεριά, οι ύπουλοι σχεδιασμοί που ενορχηστρώνονται και στοχοποιούν ευθέως την Κρήτη, ούτε αθώοι είναι, ούτε από ανθρωπισμό διέπονται.

Η απόφαση για την μεταφορά τουλάχιστον 2.000 "προσφύγων" στο νησί την οποία υιοθέτησαν αβασάνιστα οι δήμαρχοι της Κρήτης - παρόντων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - μετά από πρόταση της κυβέρνησης, είναι μια εγκληματική απόφαση που υπαγορεύεται αποκλειστικά και μόνο από τη λογική της κομματικής συμφωνίας. Δεν διακατέχεται από κανενός είδους ανθρωπισμό. και παραβλέπει με τρόπο προκλητικό τα ζητήματα που σχετίζονται ακόμη και με αυτή καθ εαυτή την εθνική ασφάλεια.

Συνιστά ταυτόχρονα ένα επικίνδυνο ολίσθημα αφού οι περίφημοι "πρόσφυγες" που επιδιώκεται να μετεγκατασταθούν στο νησί, προέρχονται από τους 3.000 και πλέον που η Γερμανία επιθυμεί να διώξει από την επικράτειά της για να τους φέρει στην Ελλάδα.

Ποιοί είναι αυτοί οι εμφανιζόμενοι ως "πρόσφυγες" στον απληροφόρητο λαό; Δεν πρόκειται καν για πρόσφυγες, αλλά για όσους οι διωκτικές αρχές της Γερμανίας συνέλαβαν και κρατούν μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που ακολούθησαν τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Γερμανικό έδαφος φέτος το καλοκαίρι.

Με άλλα λόγια η Γερμανία επιθυμεί να διώξει υπόπτους για τρομοκρατία και εγκληματική ή παραβατική συμπεριφορά. Και πού θέλει να τους στείλει; Μα πού αλλού; Στην κατεχόμενη Ελλάδα και μάλιστα ειδικά στην Κρήτη. Έτσι θα πάρει μια και καλή την εκδίκησή της από τους Κρητικούς για το κάζο που έπαθε στην παλιά ναζιστική κατοχή.

Και τι κάνουν οι ντόπιοι δοσίλογοι γερμανοτσολιάδες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων; Τους βαφτίζουν πρόσφυγες για να εξαπατήσουν τον απληροφόρητο κόσμο και να εκμεταλλευτούν τον ανθρωπισμό του, δημιουργώντας νέα επικίνδυνα τετελεσμένα στο νησί.

Αυτά καταγγέλλονται εν ολίγοις στα δύο άρθρα – σταθμό του γ.γ του ΕΠΑΜ, που αποκαλύπτουν το βρώμικο σχέδιο και σπάζουν τη συνομωσία της σιωπής των συνενόχων.

Από αυτή τη στιγμή και μετά, με μια εκπληκτική συγχορδία, ψεύτικα προφίλ, ψεύτικοι άνθρωποι, κίβδηλοι ανθρωπιστές, χάρτινοι δημοκράτες και ένα τσούρμο αλλαλαζόντων που σπεύδουν να δηλώσουν «αριστεροί» έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή όσο και λυσσασμένη επίθεση σε βάρος του ΕΠΑΜ και προσωπικά του γενικού του γραμματέα, με λίβελους περί «εθνικισμού» περί «ακροδεξιών αντιλήψεων» και άλλων χορογραφημένων κακοηθειών, ύβρεων και φραστικής επιθετικότητας.

Γι ακόμη μια φορά αυτό που επιχειρείται, είναι η δοκιμασμένη μέθοδος μέσα από την οποία επιδιώκεται η αποδόμηση του αγνού και άδολου πατριωτικού λόγου, η ταύτισή του με το εθνικιστικό δηλητήριο, η στοχοποίηση του φορέα που τολμά να τον εκπέμψει νηφάλια, υπεύθυνα και αναλογιζόμενος την εθνική του ευθύνη.

Γι ακόμη μία φορά επιχειρείται να βιαστεί η αλήθεια, να συγκαλυφτεί η αδυσώπητη πραγματικότητα, να αποσιωπηθούν τα επικίνδυνα φαινόμενα που τείνουν να γίνουν καθεστώς, να μην αναδειχτεί το γεγονός ότι η εθνική κυριαρχία καταλύεται, να μην αποκαλυφθεί ότι στις γκρίζες ζώνες του οργανωμένου εποικισμού, τόσο οι τοπικές κοινωνίες, όσο και οι τοπικές αρχές ταπεινώνονται.

Αυτή η επικίνδυνη προπαγάνδα του μίσους που στρέφεται απροκάλυπτα με προφανή επιδίωξη να στοχοποιήσει το ΕΠΑΜ, συστρατεύεται ανοικτά με τη μαύρη μπίζνα του παρακράτους των ΜΚΟ, εντάσσεται αυτοβούλως στην υπεράσπιση αλλοεθνών ενόπλων τμημάτων που καταλύουν απροκάλυπτα την εθνική κυριαρχία στον τόπο μας, και ως εκ τούτου συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη κονδυλοφόρων και φερέφωνων που εκφασίζονται και που επιχειρούν να συγκαλύψουν τον εκφασισμό τους μέσα σε ένα παραλήρημα ψευδεπίγραφης ουμανιστικής ρητορικής.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, οι πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας, αλλά και όλοι εκείνοι που εμφορούνται από πραγματικό ανθρωπισμό, μακριά από τη μπίζνα και το αμειβόμενο αγαπητηλίκι, έχουν υποχρέωση να αντισταθούν σ αυτό τον κατήφορο του επιθετικού εκφασισμού.

Έχουν υποχρέωση να προασπίσουν την αλήθεια, τη ζωή τους, τον τόπο τους, την αξιοπρέπεια της χώρας τους και την προσωπική τους αξιοπρέπεια. Η υπεράσπιση του ΕΠΑΜ σ αυτή την πρωτοφανή επίθεση μίσους που δέχεται, είναι ηθική υποχρέωση κάθε πολίτη κάθε δημοκράτη.

Οι κήρυκες του μίσους πρέπει να απομονωθούν. Ο πραγματικός φασισμός φωλιάζει σ αυτές τις πρακτικές, σ αυτές τις αντιλήψεις. 

Φασισμός δεν είναι να περιγράφεις τα πράγματα με τ όνομά τους. 
Φασισμός δεν είναι να κρούεις το καμπανάκι του κινδύνου γι αυτά που απειλούν την πατρίδα σου. 
Φασισμός δεν είναι να καταδεικνύεις τους ενόχους, για τη μαύρη μπίζνα γεωπολιτική και άλλη που έχει στηθεί στο λαβωμένο κουφάρι της Ελλάδας.


Φασισμός είναι να αποσιωπάς όλα τούτα….

Φασισμός είναι να συγκαλύπτεις  με δήθεν αριστερή προβιά όλη αυτή τη βρωμιά…
Φασισμός είναι να μη διστάζεις να καταφεύγεις σε ρητορική του μίσους που προβοκάρει την αλήθεια, που στοχοποιεί το νηφάλιο πατριωτικό λόγο, που επενδύει στο βρώμικο εθνικό διχασμό, που στοχοποιεί τον Έλληνα πολίτη για να υπηρετήσει σχέδια που αντιστρατεύονται την πατρίδα του.

Φασισμός είναι να επιχειρείς να απαξιώσεις τον αγνό και άδολο πατριωτικό λόγο, για να τον εκχωρήσεις στην νεοναζιστική ρητορική, για να τον ευνουχίσει, να τον δηλητηριάσει, και να τον μετατρέψει την κατάλληλη στιγμή σε θηλιά που θα πνίξει τη χώρα και το λαό της στο μίσος και στην αντεκδίκηση.


Ας απομονώσουμε και ας ξεσκεπάσουμε αυτά τα επικίνδυνα φερέφωνα, με νηφάλιο πολιτικό λόγο, με τη δύναμη του παραδείγματος και της αλήθειας, με την αγνή και άδολη αγάπη μας γι αυτό τον τόπο. Είναι στο χέρι μας αυτή η ανήθικη επίθεση του μίσους να γίνει μπούμερανγκ που θα τους αφανίσει πολιτικά.

Δε χωρούν στην αλήθεια. Δεν χωρούν στη ζωή μας. Δεν αντέχουν την πραγματική πολιτική αντιπαράθεση. Το φυσικό τους περιβάλλον είναι οι ύβρεις και ο διχασμός. Σ αυτό το γήπεδο εμείς δε θα παίξουμε…


Ολόκληρα τα άρθρα του Δ. Καζάκη...
Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων".

6 σχόλια:

 1. Η αναρχοαριστερα είναι η 5η φάλαγγα απελλαση ολων των μουσουλμάνων και των πολιτών που λένε ότι είναι τουρκοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιτίθενται όλοι αυτοί που δεν έχουν κανένα λόγο
  ύπαρξης, αν γενικά το όραμα του ΕΠΑΜ γίνει ευρέως
  κατανοητό και αποδεκτό.
  Και με μια πρώτη ματιά ξεχωρίζω δύο ειδών εχθρούς.
  Τους καθαρά συστημικούς που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι
  αυτοί και είναι ολοφάνεροι οι λόγοι της επίθεσης τους,
  και το άλλο είδος είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "Αριστεροί".
  Αυτοί οι δεύτεροι απεχθάνονται το ΕΠΑΜ όπως ο διάολος
  το λιβάνι, το μισούν, το σιχαίνονται σφοδρότατα.
  Ναι...ναι...αυτοί οι δεύτεροι που τους βολεύει η παρούσα
  κατάσταση γιατί τους δίνει την ευκαιρία να παίζουν το ρόλο
  του "απελευθερωτή", του Ρομπέν των Δασών των καταπιεσμένων
  του πονετικού "συντρόφου" που στέκεται δήθεν δίπλα σου και
  παλεύει για σένα.
  Ενώ στην πραγματικότητα είναι καθαροί απατεώνες που το
  μόνο που τους νοιάζει είναι το βουλευτικό μηνιάτικο, το
  μαγαζάκι τους να είναι ανοιχτό και τίποτ' άλλο.
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  Στ' αλήθεια ας σκεφτούμε ποιο απ' αυτά τα κουμάσια
  της Βουλής ενδιαφέρεται πραγματικά για Εθνική Ανεξαρτησία ;;
  Αν τους πιάσουμε ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ θα δούμε ότι αυτή η κατάσταση
  γι' αυτούς είναι ΤΟ βόλεμα. Γιατί έχουν ένα κίνητρο να ψευτογκρινιάζει
  ο καθένας, βρίσκοντας μια αγαπημένη γκρίνια να κουμαντάρει και να
  εξαπατάει τον κόσμο, ότι δήθεν αυτός ξέρει καλύτερα να διαχειριστεί
  το μη διαχειρίσιμο, αυτό που δεν γλιτώνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ απ' αυτό εκτός
  αν σηκωθείς τα βροντήξεις και φύγεις.
  Όσο για το ΚΚΕ προβάλει ως λύση το εντελώς ανέφικτο για να λέει
  παράλληλα "αφήστε μας εμάς για να δείτε" ενώ ξέρουν θαυμάσια
  ότι το ανέφικτο δεν το θέλει στ' αλήθεια, εκτός από λίγους φαντασιόπληκτους
  αφελείς, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος.
  Τι έκανε το ΚΚΕ 6 χρόνια τώρα;
  Μια τρύπα στο νερό αυτό έκανε, παρά μόνο ένα μπλα...μπλα...μπλα
  περί ταξικής και αντιιμπεριαλιστικής πάλης σ' ένα φανταστικό
  πεδίο Matrix.
  Το πραγματικό πεδίο του ήταν να καταλήξει το αγροτικό σ' ένα
  δώρο-τσιπουράκι του "αγωνιστή" Μπούτα στον Τσίπρα!
  Να χαρώ εγώ αγώνες ρε συντρόφια!
  Αλλαξε χρώμα η μούμια του Λένιν απ'τη ζήλεια!
  Οσο για τον Λαφαζάνη, μην τρελαθούμε τώρα, μετα το δημοψήφισμα
  έλεγε...."στηρίζουμε την κυβέρνηση" (!!!!!) και ανεχόταν τις υποσχέσεις
  και τις μπούρδες του Τσίπρα. Ασε που ακούει τη λέξη ΕΘΝΙΚΟ και βγάζει
  καντήλες. Παράτα μας ρε Παναγιωτάκο......
  Το ΕΠΑΜ δεν προσφέρει κάποιον δρόμο σπαρμένο με ροδοπέταλα
  αλλά δείχνει έναν δρόμο δύσκολο μεν, αλλά με το κεφάλι ψηλά,
  έναν δρόμο που αν αγωνιστείς πραγματικά πατώντας επάνω του
  θα ζήσεις μια ζωή αξιοπρέπειας και θα έχεις κάθε δικαίωμα να
  ονειρευτείς επιτέλους για το μέλλον.
  Έναν δρόμο ΕΦΙΚΤΟ για να τον διαβείς και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ
  παρ' ότι δύσκολος τουλάχιστον στην αρχή.
  Κανένας άλλος δεν έχει κάτι το πραγματικά σοβαρό να πει.
  Παρά ψέματα, φρούδες ελπίδες και καθαρή απάτη.
  Να γιατί μισούν όλοι θανάσιμα το ΕΠΑΜ.
  Γιατί το ΕΠΑΜ ξεσκεπάζει τον γλοιώδη ρόλο που παίζουν.
  Γιατί μόνο το ΕΠΑΜ ενδιαφέρεται πραγματικά για Εθνική Ανεξαρτησία.
  Ναι ΕΘΝΙΚΗ ρε "αριστερούληδες", μην ντρέπεστε να το πείτε!
  Ναι ΕΘΝΙΚΗ ρε φασισταράδες ροπαλοφόροι, αλλά όχι όπως την
  εννοείτε εσείς!
  ....Τουλάχιστον 6 χρόνια τώρα δεν πρόδωσε τις απόψεις του ποτέ.....

  Υ.Γ
  Και επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος, υπάρχει και η πρόταση
  του Τάκη του Φωτόπουλου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν όντως το ΕΠΑΜ θέλει να γίνει γνωστό το οραμά του, πρέπει να φτιάξει ένα μανιφέστο ΣΥΝΤΟΜΟ, ΣΑΦΕΣ, ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ που θα το προβάλλει με ένταση και πάθος.
  Οι μακροσκελέστατες κι αργόσυρτες ομιλίες του Καζάκη μοιάζουν να αποσκοπούν όχι στην εις βάθος ανάλυση αλλά στην σκόπιμη καθυστέρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ανδρεας χαλαρης18 Δεκεμβρίου 2016 - 4:29 μ.μ.

  Το ότι μας πολεμάνε είναι δίκοπο μαχαίρι,, αλλά και μεγάλη συζήτηση. Ένα πράγμα είναι γεγονός χρειάζεται να ευρυνθεί το μέτωπο με απλά συνθήματα.
  ,,Από την άλλη πλευρά ΕΠΑΜ δεν είναι μόνο ο Καζακης,, είναι μια ανερχόμενη πολιτική δύναμις,, με πάρα πολλά και ικανά στελέχη,, Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι του θα πρέπει να ναι ικανοί να προσελκύσουν και να γαλουχήσουν νεα ενεργά μέλη,,που με την σειρά τους θα ναι ικανά να διαπλατύνουν τις ιδέες και τα προτάγματα του αγώνα, σε τρόπο ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα, να γίνει ενα ΕΠΑΜ δυνατό και ενημερωμένο,,
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συμφωνω καπιτανιο !!
  Περισοτερα συνθηματα , παρα μακροσκελεις ομιλιες , και γραψιματα !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. παρακολουθω τον κ.Καζακη απο την αρχη τις κρισης.διακρινω ειλικρινεια στον λογο του.μιλαει αληθειες,ειναι σαφης και περιεκτικος και προ παντων Πατριωτικος.καθοτι και εγω πιστευω στην εννοια του ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή