Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

Η μαφία αλωνίζει... Η καταστροφή έρχεται... Και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στήσει κι άλλα ισλαμικά ναρκοπέδια παντού

Νέες αποκαλύψεις – σοκ από τον Observer για τους ελληνικούς καταυλισμούς προσφύγων και λαθρομεταναστών...

Ελληνική και αλβανική μαφία “αλωνίζουν” στα κέντρα προσφύγων – Καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία


“Αν δεν γίνει κάτι για να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής τους και να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, βλέπω να έρχεται μεγάλη καταστροφή, προειδοποιεί ο...
Νεσρίν Αμπάζα Αμερικανός εθελοντής στον πρώτο ιδιωτικό καταυλισμό στην Ελλάδα με το όνομα “Ελπίδα” έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

“Αυτοί οι καταυλισμοί αποτελούν γόνιμο έδαφος για την τρομοκρατία, τις συμμορίες και τη βία. Μοιάζει σαν όλοι να τους έχουν ξεχάσει. Δεν βρίσκονται πια στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και έτσι δεν υπάρχουν... όμως αυτή η παραμέληση θα δείξει το άσχημο πρόσωπό της”.

Τα κέντρα ανά την Ελλάδα υπολογίζονται στα 55 μεταξύ αυτών και τα hotspots στα νησιά του Αιγαίου, καθώς η Ελλάδα έχει αναλάβει τη φιλοξενία τους, από τη στιγμή που πολλές ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους. Σύμφωνα με τον Observer, αρκετοί Έλληνες αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους πως οι αριθμοί των προσφύγων θα αυξηθούν και πάλι καθώς η συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας απειλείται άμεσα με κατάρρευση.

Νέα στοιχεία που προκύπτουν δείχνουν πως οι πρόσφυγες που βρίσκονται στους καταυλισμούς σε όλη την Ελλάδα πέφτουν θύματα των συμμοριών της μαφίας που βλέπουν στους πρόσφυγες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για σωματεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών αλλά και μια σειρά άλλων εγκληματικών πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου