Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Στην Ελλάδα υπερσυσσωρεύεται μια επικίνδυνη και απασφαλισμένη γεωπολιτική βόμβα

Όχι δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ... Όχι δε φταίνε οι ανερμάτιστες επιλογές του... Όχι δεν πρόκειται για επιλογές που λειτουργούν ως αβανταδόροι στην πιο βρώμικη μπίζνα όλων των εποχών...

Φωτογραφία: EUROKINISSI/αρχείο

Τι λέτε καλέ που φταίει ο Ερντογάν τώρα μάλιστα που θριάμβευσε η δημοκρατία και η συνταγματική νομιμότητα στη Συρία. Απλώς για ένα δίμηνο είχε σταματήσει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στη Συρία και...
ξαφνικά άρχισαν και πάλι τα όργανα.

Τα παραπάνω προκαλούν γέλια. Είναι μερικές μόνο από τις φαιδρές ερμηνείες που μπορεί να ακούσει κανείς, από τα στόματα των τυχάρπαστων και λοιπών πολιτικών ηλιθίων. Η πραγματικότητα όμως είναι τραγική. Στην Ελλάδα υπερσυσσωρεύεται μια επικίνδυνη και απασφαλισμένη γεωπολιτική βόμβα, η έκρηξη της οποίας είναι εν πολλοίς δεδομένη και οι επιπτώσεις της θα είναι απρόβλεπτες. 

Και όμως... Ημείς άδωμεν... Άδωμεν και κατασκευάζομεν τζαμιά... Κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε ο πλέον ελκυστικός προορισμός των ταγμάτων θανάτου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Χίος βουλιάζει... Οι αφίξεις από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Δευτέρας, καθώς ξεπέρασαν τους 200. Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου έφθασαν 66 άτομα, την Κυριακή 96 ενώ σήμερα το πρωί η μέρα ξεκίνησε με 41 μετανάστες στην περιοχή Γρίδια κι έπεται συνέχεια. 

Μάλιστα όπως γράφει και το politischios.gr η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού ενώ το νησί, σύμφωνα με το Υπουργείο, μπορεί να φιλοξενήσει 1.100 πρόσφυγες και μετανάστες, σήμερα βρίσκονται εγκλωβισμένα 2.800 άτομα, αριθμός σχεδόν τριπλάσιος των ορίων που προβλέπουν τα συμφωνηθέντα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κ. Κυριακόπουλος

Σχετικό μας άρθρο...

Όλοι προετοιμάζονται για το σύνθημα της γενικευμένης Ισλαμικής εισβολής και μόνο η Ελλάδα κατεβάζει τα παντελόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου