Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Ωραία... Τώρα δηλαδή μας παραβιάζουν και οι Σκοπιανοί

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ελικόπτεορ των Σκοπίων έκανε υπέρπτηση πάνω από την Αριαδαία! Το περιστατικό ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, λέγοντας αρχικά ότι η υπέρπτηση έγινε στην περιοχή Ευζώνων, ενώ στην πραγματικότητα το ελικόπτερο των Σκοπίων πέταξε πάνω από ένα λόφο στην Αριδαία, σε ελληνικό έδαφος. 

Image

Η υπέρπτηση εντοπίστηκε από τα ελληνικά ραντάρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις...

ακόλουθες υπερπτήσεις: την 09:33, άνωθεν περιοχής Αριδαίας στα 7.000 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:34 την 09:49, άνωθεν περιοχής Αριδαίας στα 8.300 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:50 Τα ανωτέρω Ε/Π αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.


Αυτό βέβαια κεραυνός εν αιθρία, είναι μονάχα για τους πεφτοσυννεφάκηδες. Εμείς είχαμε προειδοποιήσει πως από τη στιγμή που οι Σκοπιανοί απετόλμησαν το αδιανόητο και εισέβαλαν με ένοπλα τμήματά τους εντός του ελληνικού εδάφους, θα πρέπει να περιμένουμε κλιμάκωση των δυσάρεστων εξελίξεων. Δυστυχώς δεν αργήσαμε να επιβεβαιωθούμε.

Δείτε τα σχετικά μας άρθρα...

Προσοχή... Στην Ειδομένη το παιχνίδι είναι επικίνδυνο - Στη χώρα έγινε ένοπλη εισβολή - Θα ακολουθήσουν δυσάρεστες εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου