Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Θέλετε λοιπόν να μιλήσουμε γιατί «αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία»???

Θα το κάνουμε αφού το θέλετε. Γιατί όσο εσείς παίζετε βρώμικα το παιχνίδι με τις ψυχές των ανθρώπων… Όσο επιχειρείτε να στήσετε μελόδραμα ασελγώντας στο άψυχο κορμάκι του μικρού από τη Συρία…


Όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την εικόνα του, μετατρέποντας το δράμα του σε παιδικό παραμύθι για να φορτώσετε ενοχές έναν λαό που δεν ευθύνεται για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών αλλά και των ντελιβεράδων του θανάτου…

Όσο τολμάτε κάτω από την εικόνα του δολοφονημένου παιδιού να στήνετε φαιδρά αφηγήματα του στυλ: «Μαμά, γιατί το παιδάκι κοιμάται στην παραλία; Δεν το βλέπει η μαμά του που βρέχεται; Δεν ανησυχεί μην κρυώσει; Μαμά, τόση ώρα μέσα στο...
νερό θα αρρωστήσει και θα ανεβάσει πυρετό. Πρέπει κάποιος να το πάρει αγκαλιά, τώρα που κοιμάται. Να το βάλει να ζεσταθεί, να του κάνει ένα ζεστό μπάνιο, να του δώσει λίγη σούπα. Πόσο κακή μαμά έχει αυτό το παιδί που το αφήνει να κοιμάται μόνο του στην παραλία;… κλπ κλπ κλπ»

Εμείς θα σας ξεβρακώνουμε για την υποκρισία σας και την ψευτιά σας. Και θα το κάνουμε γιατί δε δίνετε δεκάρα τσακιστή γι αυτό το παιδί και το δράμα χιλιάδων άλλων παιδιών που δολοφονούνται στον πλανήτη, και ας κόπτεστε για το αντίθετο.

Θα το κάνουμε γιατί απλώς χρησιμοποιείτε ασελγώντας αυτό το παιδί,  για να καθαγιάσετε τη δική σας ευθύνη, για να εμφανίσετε δικαιωμένη την ιδεοληπτική σας διαστροφή, για να σερβίρετε ενοχές στην κοινωνία που έστω και ενστικτωδώς αντιστέκεται  στην ψευτοουμανιστική σας αθλιότητα, αλλά και για να βάλετε τελικά σε δεύτερο πλάνο τις κορυφαίες ευθύνες όλων αυτών που στήριξαν με τον τρόπο τους τις δολοφονικές επιδρομές, και σήμερα ξερνούν ψεύτικα δάκρια για τα θύματα, αλλά και για τις επιλογές που πυροδοτούν εθνικές τραγωδίες.

Πάμε λοιπόν να δούμε γιατί αυτό το παιδάκι κοιμάται στην παραλία, διευρύνοντας τα ερωτήματα που το «δικό σας» παιδάκι απευθύνει στην υποτιθέμενη «μαμά» του δακρύβρεκτου σεναρίου σας.

Μαμά, γιατί αυτές οι γυναίκες δε φέρνουν και τα δικά τους παιδάκια με τις βαρκούλες στην πατρίδα μας???


Απάντηση: Γιατί αυτές οι γυναίκες, είναι εθελόντριες Χριστιανές, στην πρώτη γραμμή του αγώνα εναντίον των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους στη Συρία! Αυτές αποφάσισαν πως δεν θα πουλάνε μπιχλιμπίδια, δεν θα γηροκομούν γέροντες που παράτησαν οι οικογένειες πολιτισμένων Ευρωπαίων, ούτε θέλουν να γίνουν φθηνά εργατικά χέρια στις φάμπρικες της δύσης, ούτε και πόρνες στην Ευρώπη των τραπεζιτών. Αυτή είναι η Συρία των Ελληνορθόδοξων και αυτές οι γυναίκες υπερασπίζονται την πατρίδα τους και δε βγάζουν σέλφι στα νησιά του Αιγαίου. Αλλά γι αυτές τις γυναίκες δε θα μιλήσει κανείς από αυτούς που χύνουν μαύρο δάκρυ υποκρισίας πάνω από το παιδάκι που «κοιμάται στην παραλία».

Μαμά, τι κάνουν αυτές οι χαμογελαστές γυναίκες με τις σημαίες σ αυτή την άγρια Γη, αφού εμείς μαθαίνουμε ότι τα γυναικόπαιδα έρχονται στη χώρα μας για να βρουν τη σωτηρία???


Απάντηση: Αυτές οι γυναίκες παιδί μου, είναι γυναίκες και μάνες μαζί. Είναι οι ηρωίδες της αντίστασης για τις οποίες κανείς δεν κλαίει και κανείς δε μιλά. Είναι οι γυναίκες που διάλεξαν να υπερασπιστούν στην πατρίδα τους  μέσα σ αυτή την άγρια Γη, και δε θέλησαν ν αναζητήσουν τη σωτηρία όπως μας λένε στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Κι αυτός ο χαμογελαστός τύπος με τα όπλο στο χέρι τι είναι μαμά και τι ακριβώς ήρθε να κάνει στη χώρα μας???


Απάντηση: Φονιάς των αδελφών του ήταν στη Συρία παιδί μου. Φονιάς αδίστακτος. Είναι ένας ακόμη από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ήρθαν στον τόπο μας ως «δυστυχισμένοι», αλλά γι αυτούς δε θα ακούσεις κανέναν να μιλά. Δεν ξέρει κι ό ίδιος πόσες μαμάδες, πόσους μπαμπάδες και πόσα παιδάκια έχει δολοφονήσει, και τώρα ήρθε εδώ κυνηγημένος από τους αγωνιστές συμπατριώτες του για να κλάψει μαζί μας για το "παιδάκι που κοιμάται μέσα στη θάλασσα".

Κι αυτός ο κύριος ποιος είναι μαμά? Δε φαίνεται και πολύ κακός άνθρωπος.


Απάντηση: Δεν ξέρω αν είναι κακός ή όχι παιδί μου. Ξέρω ότι τα όρνια όλου του πλανήτη έπεσαν πάνω του για να του διαλύσουν τη χώρα. Αλλά αυτός, συνεχίζει και αντιστέκεται. Δεν παραδόθηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι. Συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας του, αλλά ούτε και γι αυτόν θ ακούσεις κανέναν από τους κλαψιάρηδες να μιλά.

Κι αυτός ο χοντρός κύριος ποιος είναι μαμά???

  

Απάντηση:  Δικό μας θρεφτάρι είναι παιδί μου. Προοδευτικός του "ανθρωπισμού" δηλώνει κι αυτός. Κλαίει κι αυτός για το παιδάκι που κοιμάται στη θάλασσα. Αλλά εδώ, σ ένα διάλειμμα της συγκίνησης, χαριεντίζεται με αυτόν που έχει δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες παιδάκια.

Το ίδιο κι εδώ. Περισσεύει η υποκρισία όπως βλέπεις παιδί μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιασ τραγουδαει 

Και θέλεις να ξέρεις και κάτι ακόμη??? Έλα να δεις μερικές φωτογραφίες ακόμη για τα παιδάκια που κανείς δεν έκλαψε, γιατί το δράμα αυτών των παιδιών, δε προσφέρεται για μελόδραμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ  

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Αυτά τα παιδάκια λοιπόν, δε θα προλάβουν ποτέ να κοιμηθούν στη θάλασσα, όπως αυτό το παιδάκι που ασελγούν επάνω του οι μοιρολογίστρες της υποκρισίας, γιατί κοιμούνται στη Γη της πατρίδας τους, που την τίμησε ο αγώνας των πατεράδων τους, αλλά και ο δικός τους πρώιμος αγώνας. Αυτά τα παιδιά δε θα πνιγούν ποτέ στο Αιγαίο γιατί  οι γονείς τους δεν άκουσαν τις σειρήνες των λαθρολάγνων του κίβδηλου "ουμανισμού"...

Γιατί οι δικοί τους γονείς, στάθηκαν αγέρωχοι απέναντι στις βόμβες των σιωνιστών, υπερασπιζόμενοι τη δική τους πατρίδα. Αλλά κι αυτά τα ίδια τα παιδιά, σκοτώθηκαν σημαδεύοντας με σφεντόνες τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ, η οποία στο τέλος τα δολοφόνησε.

Κατάλαβες τώρα γιατί γι αυτά τα παιδάκια, δε γράφονται συγκινησιάρικα μελοδράματα???  Γιατί αυτοί που τα γράφουν, δε τιμούν τα παιδάκια… δεν καταδικάζουν τους δολοφόνους τους και τους παράπλευρους συνενόχους του φονικού.

Όλοι αυτοί στοχεύουν τη δική σου και τη δική μου ψυχή. Εμάς θέλουν να φορτώσουν ενοχές για ένα έγκλημα που δεν κάναμε, για να μπορούν όλοι αυτοί να χορεύουν και να χαριεντίζονται με τους εγκληματίες.

Χρησιμοποιούν την εικόνα αυτού του παιδιού, για να κρύψουν εικόνες σαν τις παρακάτω. Θέλουν να κρύψουν την εικόνα των συμμοριτών και πλιατσικολόγων που λιποτάχτησαν από τις πατρίδες τους, πρόδωσαν τους αδερφούς τους, συμπαρατάχθηκαν με τις συμμορίες των δολοφόνων της πατρίδας τους, και τώρα κρύβονται από τους οργισμένους συμπατριώτες τους, κι ας τρως εσύ κι εγώ ένα καλοστημένο παραμύθι. Γιά δες...

Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ) 

metanastes-19152 


Είδες λοιπόν τι κρύβεται πίσω από τα περίφημα γυναικόπαιδα για τα οποία σου μιλούν???

Έλα τώρα να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι μικρέ για να δούμε μαζί ακόμη πιο γυμνή την αλήθεια. Εσύ μικρέ, γι αυτή τη μαμά θα ήσουν περήφανος αν ήταν η μαμά σου???

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες στην παραλια βγαζει σελφιε

Ή μήπως γιά κάποια από αυτές τις μαμάδες θα ήσουν περήφανος???

Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικα με το οπλο στη συρια 

Όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμη λοιπόν, ρίξε κι ΕΔΩ μια ματιά για να καταλάβεις πόσο βρώμικα στημένο είναι το παραμύθι του ανθρωπισμού τους.

Σχετικό μας άρθρο...

Για σένα δε θα κλάψει κανείς μωρό μου, αφού δεν έγινες πρωτοσέλιδο στη μπίζνα των "ανθρωπιστών"
2 σχόλια:

 1. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
  Αλλά επειδή πρέπει να αποτραπεί και να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο η
  αποτρόπαια χρήση [εκτός απ' τον ίδιον] του θανάτου αυτών των αγγέλων από
  την ίδια την αιτία του, πρέπει μαζικά και με επιμονή να καταγγέλλεται το φαινόμενο
  σε ΟΛΟ το βάθος της διαδρομής του, και σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις του αποτρόπαιου
  που το προκαλεί. Πρέπει να τους γίνει σαφές, ότι το έγκλημα που διαπράττουν και η χρήση
  του εγκλήματος που κάνουν, θα γίνει μπούμεραγκ και θα τους καρφωθεί στο κεφάλι.
  Αυτό όμως μόνο με μαζικότητα και συλλογικότητα μπορεί να επιτευχθεί.
  Όχι μεμομονωμένα, γιατί έτσι χάνει τη δυναμική του και εξαερώνεται στον ακατάπαυστο
  ατμό των ειδήσεων σαν μια καταγγελία παραπάνω μέσα στις χιλιάδες άλλες.
  Να πω για παράδειγμα, ότι το φαινόμενο πρέπει να καταγγελθεί σωστά σε όλες
  τις πτυχές του ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ταυτόχρονα με μια φωνή.
  Άντ' αυτού εμφανίζεται σαν κάποιο δραματικό επεισόδιο ενός σίριαλ που σκεπάζεται
  απ' τις μονομαχίες των ίδιων αιωνίων καθαρμάτων που θέλουν να συνεχίσουν να μας
  κυβερνούν με την ίδια καταστροφική συνέπεια.
  Παλιότερα προσπαθούσαμε να απαλλαγούμε από ένα κάθαρμα. Τώρα το καθήκον
  έγινε πιο δύσκολο, γιατί πρέπει να προβλέψουμε και ν' απαλλαγούμε και απ' τη
  "μαϊμού" που ΣΙΓΟΥΡΑ θα προσπαθήσει να το αντικαταστήσει.
  Λερναίες Υδρες διαφόρων χρωμάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή το άρθρο αναδημοσιεύεται σε πολλά σάιτ και διάφοροι "ανθρωπιστές" του μισθολόγιου ξερνούν απίστευτη αηδία, παρακαλούνται αυτοί οι "κύριοι και κυρίες" αφού έχουν την πηγή του άρθρου, να διατυπώνουν εδώ τα "ευγενή" όσο και "ευαίσθητα" σχόλιά τους, για να παίρνουν και την ανάλογη απάντηση από το συντάκτη. Νταξ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή