Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ίδιος όμως και το περί αυτόν πολιτικό αληταριό, έχει χάσει το προνόμιο του αιφνιδιασμού. Δεν είναι ουσιαστικές αναταράξεις... 

ΜΠΑΛΤΑ ΠΑΣΟΚ

Είναι ο φόβος και ο τρόμος, να μείνει η συντριπτική πλειοψηφία της πολιτικής σαβούρας εκτός βουλής, σε περίπτωση διεξαγωγής και βουλευτικών εκλογών. Έ – Ε -Ε – ΕΡΧΕΤΑΙ η 18 Μαΐου. Τουτέστιν έχουμε 13 (12) μέρες περιθώριο για...
προκήρυξη και «Εθνικών» Εκλογών (τριπλές) Την Πέμπτη το πε ο Γκαπ (ξεχασμένος γκαγκάς Παπανδρέου) Την Παρασκευή ξεθάψανε τον Πεταλωτή!!! ΚΑΙ ….Διαβάζουμε ακόμα ένα συγκυβερνητικό αλαλούμ:  

Κλυδωνίζεται και το ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση ….Μπαλτάκου. 
Σοβαρές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, προκαλεί η υπόθεση Μπαλτάκου και τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για εκλεκτικές συγγένειες Νέας Δημοκρατίας – Χρυσής Αυγής. Θέμα αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση έθεσε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί και η σχετική τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. «Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να μείνει με… Μπαλτάκους στην κυβέρνηση. 

Ποιός δημοκράτης άνθρωπος μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση με Μπαλτάκους;» δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης, γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά. Σκληρούς χαρακτηρισμούς για Σαμαρά αλλά και Βενιζέλο χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, με δηλώσεις του στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο». «Δεν υπάρχει ατόπημα Μπαλτάκου, υπάρχει παρακράτος Σαμαρά στο Μαξίμου» είπε ο Γ. Ραγκούσης, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον χαρακτήρισε απαξιωτικά «πορτ παρόλ» του Α. Σαμαρά. Υπέρ της αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση τάχθηκε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, δηλώνοντας στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει αυτονομημένη πορεία, να αναλάβει την πολιτική απόφαση να μην ταυτίζεται με τα ακροδεξιά στοιχεία». 

«Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει εκφράσει ανάλογες απόψεις με αυτές του Τ. Μπαλτάκου και καλό θα ήταν να μην περιληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.» δήλωσε στο Μega ο Χρήστος Πρωτόπαππας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου