Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ"

Εντολή Μιχαλολιάκου σε χρυσαυγίτες: Οπου βρείτε τον Περίανδρο και τον παλιό λοχαγό της Χ.Α. «καθαρίστε τους»...

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται... Τα στόματα ανοίγουν και η μπόχα που αναδύεται είναι πλέον ανεξέλεγκτη... Οι πολυδιαφημισμένοι "εθνικιστές" που θα έσωζαν την πατρίδα από την καταστροφή,δεν ΄ξηταν τίποτε περισσότερο από μια επικίνδυνη καμόρα με συνεκτικό ιστό το μίσος και την καθολική απανθρωπιά. Ο προστατευόμενος μάρτυρας με κωδικό Γ φέρνει στην επιφάνεια...
Νέα στοιχεία φωτιά για τη Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ρίχνει φως σε μία ιστορία χρόνων, αφού όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της ΧΑ είχε δώσει για να καθαρίσουν τον Περίανδρο.
«Από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο είχε δοθεί εντολή όπου βρίσκαμε τον Περίανδρο (κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο) και τον Π. (παλιό λοχαγό της Χ.Α.) να τους καθαρίσουμε» υποστήριξε ο μάρτυρας.

Παράλληλα προχώρησε και σε αποκαλύψεις για εντολές που έδιναν βουλευτές στα μέλη της οργάνωσης και συγκεκριμένα ανέφερε: «Με εντολή του Γιάννη Λαγού μπαίναμε σε καταστήματα μεταναστών που πουλούσαν μεταχειρισμένα κινητά , και τους απειλούσαμε για να τα κλείσουν, και κάποια από αυτά έκλεισαν. Ο ταξίαρχος Παππάς μας προέτρεπε για τους λαθρομετανάστες: Σκοτώστε τους, σφάξτε τους και μην χαμπαριάζετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου