Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΣΩΡΡΑ

Η συμμορία END των Λαμπράκη – Σώρρα κατηγορεί τον Γ. Παπαδάκη Του ΑΝΤ1, για να πετύχει δημοσιότητα στα μεγάλα κανάλια!!! 

Βαριές κατηγορίες εναντίον του δημοσιογράφου Γ.Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό !!!

 

Αλλά και εναντίον της Μαριάννας Πυργιώτη και του Άδωνι Γεωργιάδη


Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή (διαδικτυακό ραδιόφωνο ART FM Κύπρου, 5 Απριλίου 2013), ο πρόεδρος της οργάνωσης που εμφάνισε τα ακάλυπτα ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου των 600 δις, κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Βαλσαμάκη και κ. Αμάραντο, κατηγόρησαν το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό. Στην εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, αποδόθηκαν βαρύτατες... 


Ευθύνες για την υποβάθμιση του θέματος των 600 δις στον ίδιο το δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Παπαδάκη, στην επίσης δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, στο Ίδρυμα Καραμανλή και στον βουλευτή της ΝΔ κ Ά. Γεωργιάδη.

«….και όσο για τον κύριο Παπαδάκη, σας λέω ακριβώς, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, ο κύριος Παπαδάκης πήρε ένα χρηματικό ποσόν σεβαστόν, για να αλλάξει θέση έναντι του θέματος προσφοράς της χώρας .. δημοσιογράφος:-κέρδισε το τζόκερ δηλαδή..-  ..ήρθε μια συγκεκριμένη επιταγή, από διαφημιστική εταιρεία και τον πληροφορώ ότι έχουμε και αντίγραφον της επιταγής, επομένως δεν μπορεί να το αρνηθεί ο κύριος Παπαδάκης, λοιπόν, αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ένα μικρό παράδειγμα τώρα, πώς είναι δυνατόν ο κύριος Παπαδάκης, έστω ακόμα κι αν του φέρεις την αλήθεια στο πρόσωπο, εαν του ΄λεγα αύριο, ξέρεις, αυτά τα ομόλογα τα ΄χει χρησιμοποιήσει κι η Αμερικανική κυβέρνηση, ακριβώς τα ίδια και του φέρουμε αποδεικτικά στοιχεία, αυτός θα είναι υποχρεωμένος να εξακολουθήσει να στηρίζει αυτό για το οποίο πληρώθηκε (!)…«

Στο σχετικό απόσπασμα ο κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, με ατυχείς, υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατηγορεί το γνωστό δημοσιογράφο για το ρόλο του στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες ένάντια στον γνωστό δημοσιογράφο έγιναν για να προκληθεί ο κ. Γ. Παπαδάκης και να επαναφέρει το θέμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Στην ίδια προσπάθεια επιδίδονται και οι λιγοστοί πλέον οπαδοί της οργάνωσης των Λαμπράκη – Σώρρα, αποστέλοντας μηνύματα σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Στους συνεργάτες του κ. Λαμπράκη στην υπόθεση των 600 δις συμπεριλαμβάνονται εκτός από τον φερόμενο ως δημοσιογράφο Ν. Αμάραντο, ο δημοσιογράφος του Σκάι Πιερίας κ. Ρούσσος, ο κάτοχος των ακάλυπτων «ομολόγων» Αρτέμης Σώρρας από την Πάτρα, ο κ. Αντώνης Βαλσαμάκης και ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς από την Αμερική, η κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους από την Κύπρο και ο κ. Στέφανος Βαβούρας.
Το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών έχει απαντήσει επίσημα για την πλαστότητα-ακυρότητα των εγγράφων που διακινεί η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία συνεργάζεται με διεθνές κύκλωμα απατεώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της οργάνωσης είναι η αποσταθεροποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας, ενώ ήδη ο απένταρος «επενδυτής» από την Πάτρα κ. Αρτέμης Σώρρας, έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντιόν όλων των Βουλευτών και της Τράπεζας της Ελλάδος, για τη μη αποδοχή της πρότασης του, καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν τη μήνυση του και να εξεγερθούν.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Μήπως η ενασχόληση δημόσιων υπηρεσιών με τα βίτσια και τις βρόμικες επιδιώξεις των απατεώνων, συνιστά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, οπότε πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη για την ΑΠΑΤΗ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου